
Палтус у зеленому соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Палтус спинка холодного копчення
600 г.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
100 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
150 мл.
Бульйон Gallina Blanca курячий 10г
1 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1 ч. л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Горошок зелений Лімо заморожений 400г
225 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
0,5 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У невелику каструлю влити вино та воду, поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, кинути в каструлю кубик, додати горошок, варити 5 хвилин. Прибрати з вогню, остудити, подрібнити в блендері до стану пюре.
02
Змішати окремо в мисці вершки із борошном, ретельно перемішати. Потім, додати вершкову суміш у пюре. Додати за смаком сіль і подрібнену цибулю.
03
Рибу розрізати на 4 шматки, натерти сіллю і перцем. Розігріти сковороду із вершковим маслом, обсмажити рибу з обох боків до золотистого кольору.
04
При подачі викласти рибу на гарячі тарілки, залити соусом, прикрасити зеленню і вершками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)