
М'ясо по-китайськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
2 ст. л.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
2 ст. л.
Олія кунжутна Auchan 240мл
1 ч. л.
Часник
2 зубчики
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
1 ст. л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
30 г.
Насіння кунжуту
1 ст. л.
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати тонкими скибочками невеликого розміру.
02
Для маринаду змішати цукор, соєвий соус, вино, кунжутну олію, роздавлений часник. М'ясо покласти в маринад і залишити на кілька годин.
03
Сковороду розігріти, налити олію та обсмажити м'ясо 5 хвилин, поки не випариться рідина.
04
Нарізати зелену цибулю, додати до м'яса. Перемішати і смажити м'ясо з зеленою цибулею не більше 1 хвилини. Посипати насінням кунжуту.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)