
Мухамара
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець Каппа солодкий
5 шт.
Перець Чилі
2 шт.
Волоський горіх
200 г
Кмин Еко римський 15г
5 г
Кориця Еко мелена 20г
5 г
Лимон
1 шт.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
40 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Петрушка 70г
50 г
Часник
2 зуб.
Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г
30 г
Етапи приготування
01
Солодкі перці змастити олією, наколоти і запікати в духовці 40 хвилин при 200-220 градусах. Скласти гарячі перці в пакет, щільно зав'язати, щоб не потрапляло повітря. Через хвилин 20 очистити шкірку і насіння. Подрібнити в блендері.
02
Подрібнити хліб, часник, горіхи (злегка підсушені на сковорідці), петрушку, перці чилі в блендері, додати раніше зроблене пюре з запечених перців.
03
Додати мед, лимонний сік, корицю, кмин. Посолити і поперчити. Розвести оливковою олією до пастоподібного стану. Добре перемішати.
04
Укласти в баночку і зберігати в холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)