
Мучкаліца
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
1 кг.
Цибуля синя
3 шт.
Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл
10 шт.
Помідори рожеві фасовка
0,5 кг.
Часник
1 головка
Паприка різана червона
1 ч. л.
Петрушка 70г
1 пучок
Перець чилі червоний
2 шт.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
100 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати невеликими шматками, посолити і поперчити, додати паприку.
02
Цибулю нарізати тонкими півкільцями, посолити, тушкувати в маслі під кришкою з цукром до м'якості.
03
Перець очистити від насіння і перетинок, нарізати невеликими шматками, додати до цибулі, потушкувати під кришкою.
04
Додати очищені від насіння і шкіри нарізані помідори і часник. Тушкувати до легкого загустіння.
05
Додати м'ясо, тушкувати 30 хвилин на слабкому вогні. Додати перець чилі та петрушку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)