
Марокканський томатний салат
Однією з найрізноманітніших, колоритних і унікальних кухонь світу вважається марокканська. Через активну взаємодію із зовнішнім світом на національну кухню Марокко вплинули кулінарні традиції арабської, єврейської та близькосхідної кухонь. Також вона містить у собі елементи середземноморської та африканської кухонь. У зв'язку з цим марокканські національні страви настільки неповторні і пікантні, що навіть найпростіший овочевий салатик вразить Вас несподіваною комбінацією смаків і вишуканим ароматом. Переконайтеся в цьому самі, приготувавши марокканський томатний салат. Ця страва – яскравий приклад того, як звичайний салат з помідорів вдало перетворився за рахунок гострих спецій і прянощів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
400 г.
Зелень мікс 100г
50 г.
Часник
10 г.
Кмин Еко римський 15г
8 г.
Карі Carmencita 40г
5 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Зелень помити, просушити і подрібнити. Окремо змішати карі, сіль і кмин. Трохи розтерти спеції.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати олію і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)