
М'ясо тушковане по-арабськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
600 г.
Риб'ячий жир Source Naturals OmegaEPA 100 гелевих капсул
30 г.
Помідори рожеві фасовка
100 г.
Цибуля
1 шт.
Часник
1 шт.
Лимонна кислота Pripravka 20г
4 г.
Зелень мікс 100г
пучок
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Підготувати основний інгредієнт - м'ясо. Нарізати на великі шматки, потім його посолити і поперчити. Насікти зелень і посипати нею м'ясо, а також додати лимонної кислоти (декілька крапель буде достатньо). У цьому маринаді настояти м'ясо близько 2 годин.
02
Наступним етапом буде пасерування помідорів. Їх слід помити, обдати окропом, надрізати і зняти шкірку. Далі нарізати їх часточками і помістити в сотейник з оливковою олією. До томатів помістити часточки часнику, дрібно нарізану цибулю і пасерувати. Додати мелений чорний перець, пару крапель лимонної кислоти і солі.
03
Коли м'ясо замаринується його слід обсмажити з жиром, а потім перекласти до овочів в сотейник. Далі разом з тушкованими овочами смажити на слабкому вогні, накривши кришкою. При подачі посипати зеленню кожну порцію.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)