
М'ятне печиво
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
100 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г
М'ята свіжа пучок 50г
30 г (велика жменя)
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Масло залиште для розм'якшення при кімнатній температурі.
02
Листя м'яти разом з цукром подрібніть блендером.
03
З'єднайте розм'якшене вершкове масло і м'ятний цукор, перемішайте
04
У цю масу просійте борошно, перемішайте.
05
Додайте яйце і вимісіть тісто до однорідності (можна робити це руками).
06
Отримане тісто ненадовго помістіть в холодильник.
07
Тим часом духовку розігрійте до 180°C.
08
З тіста скачайте ковбаску і наріжте її на кружечки.
09
Противень застеліть папером для випічки і викладіть на нього печиво.
10
Випікайте в розігрітій духовці близько 20 хвилин - до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)