
Медові іриски
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г.
Мед Літній Мед 750г
120 г.
Масло вершкове домашнє
120 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
250 мл.
Етапи приготування
01
У ємності змішати мед і цукор. Поставити ємність на повільний вогонь і довести до кипіння.
02
Після кипіння довести до бурштинового кольору (приблизно 8-10 хвилин).
03
Тим часом нагріти вершки, але не кип'ятити.
04
Коли цукрово-медова суміш загусне, викласти в неї масло, порціями, і залити гарячими вершками.
05
Варити до початку загустіння.
06
Деко вистелити папером для випікання, який змастити олією. Вилити суміш в деко і поставити в духовку, розігріту до 180°С і готувати так до стану твердості.
07
Потім викласти готовий корж на блюдо, нарізати на необхідні форми і залишити іриски остигати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)