
Фрикадельки по-шведськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш свинячий охолоджений
400 г.
Цибуля
1 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Кріп 70г
1 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Борошно 7 1кг
2 ст. л.
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
400 мл.
Етапи приготування
01
Спочатку в мисці потрібно змішати фарш з яйцем. Потім додати терту цибулю, хлібні крихти, кріп, посолити та поперчити все. Сформувати кульки, приблизно штук 20.
02
Смажити фрикадельки на розігрітому вершковому маслі у великій сковороді. Перекласти фрикадельки на блюдо.
03
Додати у сковороду масло, потім борошно та змішати. Готувати 2 хвилини, потім влити бульйон, помішувати віночком. Як тільки соус почне загусати, додати до нього обсмажені фрикадельки. Прогріти все разом і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)