
М'ясо з айвою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
400 г
Квас фруктовий Berryland Спарклінг японська айва 0,33л
400 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
30 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Сковорідку з олією розігріти. М'ясо помити, нарізати невеликими шматочками. Обсмажити м'ясо з усіх боків. Потім додати воду (щоб вона повністю покривала м'ясо) і тушкувати близько 50 хвилин.
02
Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Обсмажити цибулю на сковороді до золотистого кольору. Помити айву, очистити, видалити серцевину і нарізати скибочками. Додати до м'яса айву, цибулю, сіль і перець. Тушкувати ще близько 10-15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)