
М'ясний рулет із яйцем у листковому тісті
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
6 шт.
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
600 г.
Маргарин Olkom столовий 82,2%
35 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
50 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
5 г.
Спеція Перець чорний мелений
3 г.
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Кунжут
10 г.
Етапи приготування
01
Спочатку зварити 4 яйця. Потім приготувати фарш. Для цього зачищене від сухожиль м'ясо нарізати, обсмажити, додати воду (15—20% маси м'яса) та тушкувати до готовності. Потім пропустити через мясорубку разом із обсмаженою цибулею та з'єднати з білим соусом, приготованим на бульйоні, що залишився після тушкування м'яса. Додати дрібно порізану петрушку, сіль, перець, сире яйце та добре перемішати.
02
Половину фаршу викласти на розморожене тісто. Зверху покласти яйця (4 шт.), порізані вздовж пополам. Далі, яйця покрити тією частиною фарша, що залишився. Розрізати тісто на смужки так, щоб потім можна було сплести косу над начинкою. Та сплести косу (притискаючи шматочки тіста одне до одного). Готовий рулет змастити яйцем, та за бажанням, прикрасити кунжутом.
03
Відправити в розігріту духовку хвилин на 40-45, при температурі 220°С. Готовий рулет подавати, порізавши на порційні шматочки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)