
М’ясні кульки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
200 г
Свинина котлетна натуральна
700 г
Сіль Єгипет
за смаком
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
100 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 мл
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
150 мл
Етапи приготування
01
Білий хліб нарізаємо невеликими шматочками і заливаємо молоком.
02
М'якоть свинини нарізаємо невеликими шматочками.
03
Пропускаємо свинину через велику насадку-решітку м'ясорубки. Також пропускаємо замочений білий хліб
04
Замішуємо у фарш яйце, додаємо сіль і чорний мелений перець.
05
Ріпчасту цибулю чистимо і подрібнюємо.
06
Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору на соняшниковій рафінованій олії.
07
Перекладаємо остиглу цибулю зі сковорідки у фарш.
08
Вимішуємо фарш до однорідної консистенції. Накриваємо миску з фаршем харчовою плівкою і ставимо в холодильник мінімум на 30 хвилин.
09
Через 30 хвилин фарш дістаємо і вологими руками формуємо кульки розміром трохи більші, ніж волоський горіх.
10
Обсмажуємо м'ясні кульки на соняшниковій рафінованій олії спочатку з одного боку.
11
Коли м'ясні кульки стануть золотистими, то перевертаємо їх на іншу сторону і також обсмажуємо до апетитної скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)