
Макарони з капустою романеско
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макарони Pantanella Filini 500г
500 г
Капуста Романеско
500 г
Часник
1 голівка
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
100 г
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Макарони (можна взяти будь-які за смаком) відваріть у великій кількості води, точно дотримуючись часу, вказаного на упаковці.
02
Качан романеско розділіть на суцвіття (не дуже дрібні) і приблизно 10 хвилин відварюйте у киплячій підсоленій воді. Злийте воду та обсушіть суцвіття.
03
Голівку часнику розділіть на зубчики і обсмажте їх, помішуючи, у розігрітій рослинній олії кілька хвилин.
04
Додайте на скороводу суцвіття романеско та просмажте кілька хвилин до готовності.
05
Підсмажену капусту з'єднайте з макаронами, добре перемішайте.
06
На терці натріть сир (найкраще підійде пармезан)
07
Сервіруйте романеско з макаронами по тарілках, посипте сиром та подавайте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)