
Лоранскій пиріг з грибами і куркою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
200 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Куряче філе Алан варено-копчене
300 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
300 г.
Цибуля
0.5 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
170 мл.
Сир твердий Грана Падано 32%
150 г.
Вода негазована Аквуля 2л
3 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Масло розмішати з яйцем, додати воду з сіллю, борошном, замішати гладеньке тісто, загорнути в плівку і півгодини охолоджувати в холодильнику.
02
Грудку відварити до готовності і подрібнити, гриби до готовності обсмажити з цибулею, додати сіль з меленим перцем і мускатним горіхом, подрібнене куряче філе і все разом трохи обсмажити.
03
Духовку розігріти до 180°C градусів. Форму з діаметром 23 см. змастити вершковим маслом, розкачати тісто, сформувати бортик, начинку перекласти на тісто.
04
Виделкою злегка збити яйця, додати вершки з сиром, ретельно все перемішати і отриманою сумішшю рівномірно залити начинку.
05
Пиріг випікати 35-40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)