
Печінка теріякі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка яловича
450 г.
Борошно 7 1кг
70 г.
Соус соєвий Chong 1л
80 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
80 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
25 г.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль морська Pripravka з часником та цибулею 200г
за смаком
Рис пропарений
450 г.
Етапи приготування
01
Нарізати печінку невеликими шматочками, обваляти в борошні. У великій мисці змішати соєвий соус, воду та цукор.
02
Дрібно порізати цибулю та обсмажити його на сковорідці. Туди ж додати печінку та, постійно помішуючи, обсмажити її до скоринки.
03
Перекласти печінку з цибулею на тарілку та накрити кришкою, щоб печінка залишалася гарячою.
04
В сковорідку залити заздалегідь підготовлений соус, довести до кипіння, після цього зменшити вогонь та варити ще близько 5 хвилин. Приправити перцем, часниковою сіллю, додати печінку з цибулею. Погріти кілька хвилин. Гарнірувати рисом, прикрасити шматочками солодкого перцю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)