
Лінгвіні з овочами та м'ясним фаршем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець червоний
1 шт.
Фарш свинячий
500 г.
Гриби Гливи
200 г.
Броколі
2 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Квасоля зелена Frozen Fruit різана свіжоморожена 300г
200 г.
Кукурудза Rio 420г
1 банка
Макаронні вироби Cantare Лінгвіні 400г
500 г.
Соус соєвий Chong 1л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Фарш обсмажити. Броколі покласти в киплячу воду на 1 хвилину. Квасолю проварити протягом 2 хвилин.
02
Броколі нашаткувати, перець порізати смужками. Гриби дрібно порізати і обсмажити на сковороді з цибулею.
03
Лінгвіні зварити, злити воду. Підсмажити перець, додати броколі, готувати 2 хвилини. Додати фарш, перемішати.
04
Продовжувати тушкувати на маленькому вогні. Додати інші овочі, полити соєвим соусом. Додати лінгвіні і добре перемішати.
05
Влити збиті яйця з сіллю, знову добре перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)