
Баранина по-англійськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баранина ребро
500 г.
Картопля фасована
700 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
300 г.
Паста томатна Metro Chef концентрована 28% 4,5кг
10 г.
Кмин Еко римський 15г
4 г.
Масло вершкове домашнє
40 г.
Лист лавровий
2 шт.
Часник
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо помити, нарізати невеликими шматочками. Додати сіль, перець і кмин. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.
02
Картоплю помити, очистити і нарізати тонкими скибочками. На дно каструлі укласти шматочки м'яса, потім викласти цибулю і скибочки картоплі. На картоплю укласти часточки часнику і лавровий лист.
03
Томатну пасту розбавити гарячою водою і додати в каструлю. Вилити розм'якшене вершкове масло. Тушкувати вміст каструлі близько 90 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)