
Баранина по-англійськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баранина ребро
500 г.
Картопля фасована
700 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
300 г.
Паста томатна Metro Chef концентрована 28% 4,5кг
10 г.
Кмин Еко римський 15г
4 г.
Масло вершкове домашнє
40 г.
Лист лавровий
2 шт.
Часник
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо помити, нарізати невеликими шматочками. Додати сіль, перець і кмин. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.
02
Картоплю помити, очистити і нарізати тонкими скибочками. На дно каструлі укласти шматочки м'яса, потім викласти цибулю і скибочки картоплі. На картоплю укласти часточки часнику і лавровий лист.
03
Томатну пасту розбавити гарячою водою і додати в каструлю. Вилити розм'якшене вершкове масло. Тушкувати вміст каструлі близько 90 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)