Курка з підливою по-китайськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Піца Курка-ананас
1 шт.
Соус соєвий Chong 1л
4 ст.л.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1 ст.л.
Цибуля
5 г
Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл
5 г
Перець Novus червоний гострий мелений 20г
2 г
Олія кунжутна Auchan 240мл
3 мл
Спеція Перець чорний мелений
2 г
Спеція Перець духмяний мелений
2 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
10 г
Етапи приготування
01
Добре промийте курку і покладіть в каструлю з киплячою водою, варіть на сильному вогні 30 хвилин.
02
Після цього курку вийміть, остудіть, наріжте на шматки і викладіть на тарілку.
03
Лук і корінь імбиру дуже дрібно покришіть.
04
З'єднайте цибулю, імбир, соєвий соус, оцет, червоний, чорний і запашний перець, кунжутне масло і цукор, добре перемішайте. Дайте отриманій підливі трохи настоятися і облийте нею курку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)