
Курячий паштет
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
500 г.
Морква
2 шт.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Часник
2 зуб.
Масло вершкове домашнє
80 г.
Приправа Еко до сирників та сирної запіканки 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе нарізати на середні шматочки. Помістити в каструлю, залити водою і відварити. Воду посолити. Додати лавровий лист.
02
Моркву почистити, обмити і нарізати кільцями. Поставити сковороду на плиту, налити трохи олії і додати нарізану моркву. Тушкувати до готовності з додаванням невеликої порції води. Потім всипати дрібно нарізаний часник, дати постояти під кришкою.
03
Відварити яйця. Нарізати крупно. Відправити до блендера усі інгредієнти, додати вершкове масло і подрібнити. За бажанням можна додати приправи. Паштет готовий!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)