
Курка з вешенками і чилі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець чилі червоний
2 стручка
Імбир
1 ст. л.
Куряче філе Алан варено-копчене
500 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
1 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Гливи 400г
150 г.
Капуста Пекінська
0,5 качана
Соус Katana Солодкий чилі 60мл
2 ст. л.
Коріандр Еко мелений 20г
за смаком
Курка Теріякі
100 г.
Етапи приготування
01
Перець чилі тонко нарізати, а імбир натерти на тертці. М'ясо нарізати скибочками, цибулю - півкільцями, гриби і капусту - шматочками.
02
Для маринаду змішати перець чилі, теріякі та імбир. Покласти туди ж м'ясо і обваляти в маринаді. Залишити на 15 хвилин.
03
Розігріти масло на великому вогні. Обсмажити цибулю протягом 2 хвилин до м'якості. Вийняти м'ясо з маринаду, маринад зберегти. Обсмажити м'ясо по 3 хвилини з кожного боку до готовності.
04
Додати гриби, капусту, соус чилі і маринад. Готувати 5 хвилин. При подачі додати свіжу зелень коріандру.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)