
Крокке
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
2 шт.
Карі Carmencita 40г
0,5 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Борошно 7 1кг
0,5 ст.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Сухарі панірувальні
1 ст.
Етапи приготування
01
Відварити картоплю, охолодити і розім’яти в пюре.
02
Нагріти олію на сковороді.
03
Змішати картопляне пюре з порошком каррі. Приправити сіллю і перцем.
04
Взяти 3 неглибокі миски, в одній збити яйце, в іншу насипати борошно, в третю – сухарі.
05
Зліпити з картопляної суміші невеликі коржі.
06
Опустити кожен корж в борошно і обережно струсити надлишки.
07
Обсмажити картопляні коржі в дуже гарячій олії по 2-3 хвилини з кожного боку.
08
Викласти на тарілку, застелену паперовими рушниками.
09
Подавати з улюбленим соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)