
Китайські парові пиріжки баоцзи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
500 г
Свинина котлетна натуральна
500 г
Олія кунжутна Auchan 240мл
125 мл
Соус соєвий Chong 1л
20 мл
Спеція Імбир мелений
1 ч.л. з гіркою
Сіль Єгипет
10 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Етапи приготування
01
Свинину перемолоти до отримання фаршу.
02
Влити в нього вино, соєвий соус, додати мелений імбир, сіль, трохи цукру, все як слід перемішати.
03
Після влити трохи холодної води і добре збити, щоб фарш вийшов не рідким і не густим, додати кунжутну олію і добре перемішати.
04
Борошно просіяти гіркою, зробити у ній заглиблення і поступово влити 250 мл. холодної води, замішуючи тісто. Воно має вийти не м'яким, але й не крутим.
05
Отримане тісто розділити на кульки, вагою приблизно по 15 г.
06
Кожну кульку розкачати у вигляді коржа так, щоб всередині він був товстішим, а по краях тоншим.
07
До коржів покласти начинку, приблизно по 20 г. у кожен пиріжок.
08
Краї коржика зібрати до центру складками, зробивши по 18 "защипів" і надаючи таким чином пиріжку круглої форми.
09
Отримані пиріжки покласти в пароварку (можна зробити імпровізовану пароварку, натягнувши над каструлею з киплячою водою марлю - але в такому випадку час приготування треба збільшити) і готувати на сильному вогні близько 5 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)