
Китайські картопляні кульки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
500 г
Борошно 7 1кг
100 г
Сіль Єгипет
25 г
Спеція Суміш перців
2 г
Спеція Імбир мелений
2 г
Цибуля
2 г
Етапи приготування
01
Картоплю відварити в мундирі до готовності, остудіть.
02
Зніміть з картоплі шкірку і розімніть його.
03
Цибулю дуже дрібно покришите.
04
У картопляну масу просійте борошно, додайте суміш перців, сіль, цибулю і імбир, все дуже добре вимісіть.
05
У глибокій сковороді розігрійте рослинну олію.
06
Чайною ложкою набирайте картопляну масу і за допомогою палички опускайте її в гаряче масло, як галушки. Порціями обсмажуйте кульки до золотисто-коричневого кольору.
07
Готові кульки діставайте шумівкою, щоб стікав зайвий жир. Також можна викласти кульки на паперовий рушники і промокнути.
08
Викладіть кульки на блюдо, посипте сіллю і перцем і подавайте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)