
Хек в томатному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Хек смажений
1 кг
Морква
300 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
300 г
Помідори рожеві фасовка
500 г
Борошно 7 1кг
4 ст. л.
Олія соняшникова салатна 500мл
30 мл
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Лист лавровий
2 шт
Сіль Єгипет
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Рибу очистити від луски, плавців, нутрощів. Промити, обсушити і порізати невеликими шматками. Потім рибу посолити і залишити на 10 хв.
02
Цибулю почистити і порізати кубиками.
03
Моркву почистити, нарізати тоненькою соломкою або натерти на крупній терці.
04
Шматки риби запанірувати в борошні і обсмажити на соняшниковій олії з обох боків до рум’яної скоринки. Обсмажену рибу викласти на тарілку.
05
В цій же сковорідці, на маленькому вогні, доливши ще трохи олії, обсмажити моркву і цибулю (приблизно 10 хв.).
06
Потім до моркви з цибулею додати дрібно нарізані томати разом з соком, тушкувати ще 5 хв.
07
Вміст сковорідки добре поперчити, посолити, перемішати і відставити з вогню.
08
В невелику каструлю почергово викласти шарами рибу (рибу викладати щільно) з соусом. Першим і останнім шаром має бути томатний соус з овочами. Додати лавровий листок.
09
Вміст каструлі залити водою (вода має бути на рівні з останнім шаром риби), накрити кришкою, швидко довести до кипіння і на невеликому вогні тушкувати ще 10-15 хв. Хек в томатному соусі готовий.
10
Хек в томатному соусі добре смакує з картопляним пюре або відвареним рисом. При подачі посипати січеною зеленню петрушки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)