
Картопляні котлети з червоною квасолею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1 кг.
Морква
3 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Трави прованські Carmencita 20г
за смаком
Куркума Еко 20г
2 ч. л.
Сухарі панірувальні
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Борошно пшеничне вищий гатунок
100 г.
Квасоля червона Верес 200г
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Етапи приготування
01
Відварити квасолю до гарної м'якості. Картоплю відварити і остудити, підсушити. Моркву натерти. У розігрітій сковороді обсмажити моркву на олії, додати подрібнену цибулю, всипати куркуму. Додати також в сковороду всі спеції і трави. Перемішати.
02
З картоплі зробити пюре, можна використовувати блендер. Вмішати в картопляне пюре яйця, додати відварену квасолю, зажарку зі сковороди, всипати борошно. Ретельно перемішати всю суміш. При необхідності додати ще спецій. Після чого зробити з маси котлети, обваляти кожну в сухарях.
03
Обсмажити котлети на сковороді в олії на середньому вогні до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)