
Короп, запечений з цибулею і грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Короп тушка
1,5 кг.
Цибуля
2 шт.
Печериці Перша Хвиля нарізані 250г
200 г.
Помідор
1 шт.
Зелень петрушки сушена Pripravka 10г
40 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Сік лимона John Top 230мл
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Карпа очистити від луски, добре промити. Видалити зябра.
02
Розрізати черевце і видалити нутрощі.
03
Карпа добре промити зовні і всередині, обсушити серветками і розрізати на частини.
04
Скропити рибу соком лимона і залишити на 15-20 хвилин.
05
Приготувати начинку. Лук-порей вимити й нарізати кільцями або півкільцями. Печериці вимити й нарізати скибочками.
06
На розігрітій з рослинною олією сковороді обсмажити цибулю до м'якості. Додати гриби і смажити, помішуючи, приблизно 5 хвилин. Посолити і поперчити.
07
Начинку трохи остудити.
08
Коропа укласти в змащену олією форму і натерти сіллю і свіжомеленим перцем зовні і всередині. Наповнити черевце коропа підготовленою начинкою (можн додати трохи порізаних помідорів).
09
Черевце акуратно сколоти зубочистками. Шкіру риби добре змастити рослинною олією.
10
Помідор вимити й нарізати кружальцями. Викласти помідор навколо риби так, щоб кружальця трохи заходили один на одного. Помідори трохи посолити і скропити рослинною олією.
11
Зверху укласти гілочку петрушки.
12
Запікати приблизно 45-60 хвилин у нагрітій до 180°C духовці. Час запікання залежить від ваги риби. Готову рибу вийняти з духовки, дати постояти 10 хвилин, акуратно перекласти на блюдо, і оформити зеленню і свіжими овочами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)