
Карамельно-грушевий пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
235 г
Цукрова пудра Aro 250г
25 г
Масло вершкове домашнє
150 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г
Мигдаль
50 г
Груші Світ фруктів сушені різані 200г
3 шт.
Джем Верес абрикосовий 370г
2 ст.л.
Лимон
0,5 шт.
Етапи приготування
01
Вершкове масло розрізати на кілька шматочків і залишити при кімнатній температурі для розм'якшення. Борошно (2 ст.л. залишити для помадки) просіяти з цукровою пудрою.
02
У борошні зробити лунку, покласти до неї вершкове масло, влити 2 ст.л. теплої води, збити одне яйце. Замісити тісто.
03
Викласти тісто у невисоку круглу форму, сформувати бортики. Застелити пергаментним папером і насипати зверху приблизно 1 склянку квасолі. (Це потрібно для того, щоб при випіканні тісто не пузирилося). Випікати в духовці при 200°C близько 10 хвилин.
04
Тим часом в блендері подрібнити мигдаль. У великій мисці розтерти масло і цукор, додати 1 ст.л. меленого мигдалю, все перемішати. Окремо збити одне яйце і влити його невеликими порціями до масляної маси. Додати решту молотого мигдалю і борошно, добре перемішати помадку.
05
Розрізати навпіл груші, видалити з них серцевинки. Очистити груші від шкірки і зробити на поверхні поздовжні розрізи. Змастити пиріг помадкою, вирівняти ложкою. Зверху викласти груші. Випікати пиріг приблизно 30-35 хвилин у духовці при 180°C до золотисто-коричневої скоринки.
06
З лимона вичавити сік. У маленькій мисочці змішати абрикосовий джем і 1 ст.л. лимонного соку. Теплий пиріг змастити отриманою глазур'ю і відразу ж подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)