
Японський грибний суп
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
2500 - 3000 мл.
Цибуля
2 шт.
Морква
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Сметана ХМЗ 20%
за смаком
Макаронні вироби Akura Вермішель із зелених бобів 150г
150 - 200 г.
Етапи приготування
01
Приготувати грибний бульйон. Для цього ретельно вимити гриби, порізати їх на чотири частини. Покласти в каструлю, налити 2,5-3 літра води, поставити на середній вогонь. Як тільки бульйон почне закипати, зняти ложкою пінку, яка утворилася і зменшити вогонь. Варити близько 1 години, періодично знімаючи піну, посолити.
02
У цей час очистити моркву і цибулю, нарізати її (моркву можна натерти на тертці) і обсмажити на рослинній або оливковій олії протягом 3-5 хвилин.
03
Вийняти гриби з бульйону, трохи остудити. Додати їх до моркви і цибулі і ще злегка обсмажити.
04
Суп вариться на повільному вогні хвилин 5-7, а потім кладеться вермішель. Далі суп вариться ще 2 хвилини, після чого каструля знімається з плити. Перед подачею на стіл страва має настоятися хоча б півгодини. Сметану і зелень краще додавати не в каструлю, а в тарілку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)