
Японський шоколадний пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
30 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
100 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
10 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
за смаком
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
20 г.
Ром Pott 54% 0,7л
10 мл.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
130 мл.
Етапи приготування
01
Білок відокремити від жовтка і окремо збити їх з цукром. Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані.
02
З'єднати борошно з какао і просіяти. Додати борошно до молока і розмішати. Обережно додати збитий жовток, ром, ваніль, а потім білок.
03
Довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 160 ° C.
04
Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати пиріг близько 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)