
Ягідно-молочне желе
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
180 мл.
Желатин Добрик 15г
20 г.
Ягоди Flora Мікс 3в1 375г
жменя
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ч. л.
Ванілін Pripravka 2г
за смаком
Етапи приготування
01
Желатин (пачку) розчинити в 150 мл. кип'яченої холодної води. Перемішати дуже ретельно, не залишаючи грудочок. Залишити на 40 хвилин набрякати.
02
Після цього, желатин поставити в мікрохвильову піч на півхвилини. Потім в невелику каструлю налити компот із полуниці. Підігріти. Ввести в нього желатин, але не увесь, половини буде досить. Перемішати.
03
Підготувати форми для желе, можна використати келихи. Розлити компот у форми, і покласти в них трохи ягід. Поставити в холодильник на 60 хвилин.
04
Тим часом молоко нагріти. Всипати цукор 2 ч. л. Додати в нього другу половину желатину (що залишився). Дати остигнути. І можна додати в молоко ванілін. З холодильника дістати желе, розлити молочну суміш і знову відправити до холодильника. Пару годин, і, ягідно-молочне желе готове!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)