
Яблука, запечені з сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
4 шт.
Сир кисломолочний 9%
250 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст.л.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч.л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Родзинки
0,5 склянки
Спеція Кориця мелена
за смаком
Етапи приготування
01
Сир пропустіть через сито або розітріть блендером до пастоподібного стану.
02
Якщо ви будете використовувати родзинки, замочіть їх в окропі, і злийте воду, коли вони достатньо розбухнуть.
03
Яйце розітріть з цукром і ванільним цукром.
04
З'єднайте сир, яйце з цукром, родзинки.
05
Яблука розріжте навпіл (шкірку не знімайте), видаліть сердцевину, в середині зробіть глибоку виїмку.
06
Кожне яблуко наповніть начинкою з сиру, викладіть на противень або в форму, за бажанням посипте корицею.
07
Запікайте в духовці при 170°C приблизно 25 хвилин.
08
Готові яблука при подачі можна полити медом і посипати меленими горішками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)