
Яблука, запечені з сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
4 шт.
Сир кисломолочний 9%
250 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст.л.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч.л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Родзинки
0,5 склянки
Спеція Кориця мелена
за смаком
Етапи приготування
01
Сир пропустіть через сито або розітріть блендером до пастоподібного стану.
02
Якщо ви будете використовувати родзинки, замочіть їх в окропі, і злийте воду, коли вони достатньо розбухнуть.
03
Яйце розітріть з цукром і ванільним цукром.
04
З'єднайте сир, яйце з цукром, родзинки.
05
Яблука розріжте навпіл (шкірку не знімайте), видаліть сердцевину, в середині зробіть глибоку виїмку.
06
Кожне яблуко наповніть начинкою з сиру, викладіть на противень або в форму, за бажанням посипте корицею.
07
Запікайте в духовці при 170°C приблизно 25 хвилин.
08
Готові яблука при подачі можна полити медом і посипати меленими горішками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)