
Хумус із цукіні
Середземноморська страва хумус являє собою пюреобразну вегетаріанську закуску, класичний рецепт якої включає турецький горох нут, розбавлений оливковим і кунжутним маслами і лимонним соком. Також додається велика кількість різноманітних спецій і прянощів. Подається страва з запеченими або сирими овочами і як соус до лавашу або питі. Страва настільки смачна, легка і корисна, що араби їдять хумус на сніданок, обід і вечерю. У пропонованому рецепті основу пасти становить цукіні. Цей овоч надає страві приємний зеленуватий колір. Така собі літня версія традиційного хумусу. Маючи неповторний аромат, хумус з цукіні припаде до душі всім членам Вашої родини.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукіні
2 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
за смаком
Кунжут
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Гвоздика мелена
1 г.
Перець червоний мелений Pripravka 20г
2 ч. л.
Кмин Еко римський 15г
2 ч. л.
Кінза 70г
1 пучок
Перець Болгарський
1 шт.
Етапи приготування
01
Кунжут перемолоти в кавомолці.
02
Цукіні ретельно промити, після разом із шкіркою нарізати кубиками, покласти в блендер разом із іншими інгредієнтами, в тому числі і кунжутом.
03
Подрібнити суміш у блендері до стану пюре.
04
При подачі викласти хумус в мисочку, присипати зверху червоним і чорним перцем, подавати з часточками болгарського перцю і кінзою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)