
Гарячий молочний напій - слем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
800 мл.
Гвоздика Auchan 10г
6 бутонов
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Кориця Badia палички 14,2г
2 палочки
Шафран Kotanyi натуральний 12г
за смаком
Мускатний горіх Еко мелений 10г
за смаком
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Всі спеції: шафран, гвоздику, мускатний горіх і корицю загорнути в марлю.
02
Молоко вилити в каструлю, туди ж покласти марлю зі спеціями і поставити на повільний вогонь. Довести до кипіння.
03
Потім слід томити молоко на повільному вогні хвилин 30, але щоб воно не збігло, потрібно періодично знімати його з вогню, коли воно піднімається до краю каструлі, а потім заново ставити його на вогонь, коли воно опускається.
04
У цей час крохмал розвести у воді.
05
Після чого додати в молоко цукор, трохи перемішати і ввести розведений крохмаль тонкою цівкою.
06
Ще близько 5 хвилин варити напій, а потім зняти каструлю з вогню і дістати марлю зі спеціями.
07
Потім розлити по келихах напій і подавати гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)