
Риба хокі, запечена з травами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лимон
1 шт.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
160 г.
Приправа Ласочка Пава приправа для риби 30г
0,25 ч. л.
Соус Cirio Песто 190г
3 ст. л.
Горіх грецький ядро
160 г.
Петрушка 70г
3 ст. л.
Часник
8 зубчиків
Картопля фасована
500 г.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
200 г.
Етапи приготування
01
Філе хокі порізати на середні шматочки. Далі рибу викласти на деко, яке застелене фольгою.
02
Розрізати лимон навпіл і на кожен шматок риби видавити трохи цедри.
03
Змішати сухарі з приправою, песто, горіхами, цедрою лимона і петрушкою. Потім цю суміш акуратно викласти на рибу.
04
Очистити часник і разом із рибою укласти на деко.
05
Запікати рибу в духовці, попередньо розігрітій до 190°С, близько 20-25 хвилин, поки риба не стане золотистою.
06
Таку страву найкраще подавати з товченою картоплею і помідорами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)