
Хек у золотистій скоринці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Хек смажений
500 г
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
100 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Борошно кукурудзяне Сто Пудов 500г
100 г
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу миємо, очищаємо при необхідності від луски і нутрощів, вирізаємо всі плавники і нарізаємо невеликими шматочками.Посипаємо шматочки хека сіллю і чорним меленим перцем.
02
У невелику миску вбиваємо курячі яйця. Перемішуємо їх виделкою. Можна додати дрібку солі, якщо риба посолена недостатньо.
03
Шматочки хека занурюємо в яєчну суміш. Нам необхідно, щоб шматочки хека були повністю покриті яєчною сумішшю, тому добре їх занурюємо, кілька разів при цьому перевертаючи.
04
У тарілку насипаємо кукурудзяне борошно. Викладаємо в нього рибу в яйці. Обвалюємо шматочки риби в кукурудзяному борошні з усіх боків.
05
Відразу ж викладаємо підготовлену рибу на розпечену сковорідку з соняшниковою рафінованою олією.
06
Обсмажуємо шматочки хека на середньому вогні з усіх боків до золотистої скоринки.
07
Обсмажену рибу викладаємо на тарілку і подаємо до столу!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)