
Гуляш по-італійськи
1
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
800 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
300 г.
Паприка різана червона
1 ч. л.
Спеція Кумін мелений
0,5 ч. л.
Лист лавровий
2 шт.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
1 шт.
Часник
2 шт.
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
200 г.
Масло вершкове домашнє
40 г.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1 ст. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Бульйон Auchan м'ясний 60г
200 мл.
Етапи приготування
01
Нарізати м'ясо кубиками. Подрібнити цибулю. Викласти в розігріту каструлю з олією цибулю, обсмажити до м'якості цибулі, додати оцет, він повинен випаруватися. Після чого додати спеції.
02
У каструлю до цибулі додати м'ясо, нарізані помідори, подрібнений часник, лавровий лист, цедру і сіль. Ретельно перемішати.
03
Додати в каструлю бульйон, довести до кипіння, зменшити вогонь, закрити кришкою зверху і готувати 3 години. При цьому періодично додавати бульйон і помішувати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)