
Гуляш по-італійськи
1
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
800 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
300 г.
Паприка різана червона
1 ч. л.
Спеція Кумін мелений
0,5 ч. л.
Лист лавровий
2 шт.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
1 шт.
Часник
2 шт.
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
200 г.
Масло вершкове домашнє
40 г.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1 ст. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Бульйон Auchan м'ясний 60г
200 мл.
Етапи приготування
01
Нарізати м'ясо кубиками. Подрібнити цибулю. Викласти в розігріту каструлю з олією цибулю, обсмажити до м'якості цибулі, додати оцет, він повинен випаруватися. Після чого додати спеції.
02
У каструлю до цибулі додати м'ясо, нарізані помідори, подрібнений часник, лавровий лист, цедру і сіль. Ретельно перемішати.
03
Додати в каструлю бульйон, довести до кипіння, зменшити вогонь, закрити кришкою зверху і готувати 3 години. При цьому періодично додавати бульйон і помішувати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)












 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)