
Грецький суп із чечевиці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сочевиця Екород зелена органічна 400г
200 г.
Часник
5 зубчиків
Цибуля
2 шт.
Коріандр Еко мелений 20г
0.5 ч. л.
Морква
4 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
300 мл.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Лимон
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
5 ст. л.
Етапи приготування
01
Промити чечевицю, залити водою на 4 см. вище рівня крупи і варити впродовж 15 хвилин на невеликому вогні.
02
Почистити цибулю, нарізати кубиками, часник почистити і розчавити пласкою стороною ножа, моркву розрізати вздовж на 4 частини і нарізати часточками.
03
Розігріти в сковороді олію (краще оливкову), обсмажити часник і цибулю, потім додати моркву, присипати її цукром, додати коріандр. Готувати протягом 10 хвилин, періодично помішуючи.
04
Додати до чечевиці гарячий бульйон, посолити, потім додати томатну пасту, овочі з сковороди і варити все на середньому вогні 20 хвилин, до м'якості чечевиці.
05
За п'ять хвилин до закінчення варіння перевірити на сіль, якщо треба - досолити, потім додати чорний перець.
06
Готовий суп прикрасити лимоном.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)