
Виноградний пиріг-суфле
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
100 г
Масло вершкове домашнє
100 г
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
200 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
8 г
Виноград
250 г
Ванілін Pripravka 2г
1 г
Сметана ХМЗ 20%
200 г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Етапи приготування
01
Вершкове масло розтопити. Додати сир, цукор коричневий та перемішати. Всипати муку та розпушувач.
02
Замісити тісто.
03
Розкачати тісто.
04
Викласти в форму (24 см.), наколоти виделкою.
05
Поставити в духовку на 10 хвилин (температура 200°C).
06
Приготувати заливку. Для цього яйця збити з коричневим цукром. Додати сметану і ванілін. Ретельно перемішати.
07
На підпечений корж викласти виноград. Вилити заливку.
08
Випікати 40-45 хвилин при температурі 200°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)