
Виноградне желе з хересом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лимон
1 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
180 мл.
Яблуко Джонапринц 70+
2 шт.
Засіб чистячий Frosch Зелений виноград для ванної 500мл
1000 г.
Херес Sandeman Fino білий сухий 15% 0,75л
200 мл.
Спеція Кориця мелена
1 ч. л.
Кардамон Банка Спецій мелений 150г
1 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
400 г.
Етапи приготування
01
Яблука нарізати шматочками. Лимон нарізати дольками. Помістити яблука і лимон в каструлю, влити вино і воду. Додати корицю і кардамон. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 1 год.
02
Ягоди винограду злегка розім'яти. Процідити відвар через дрібне сито, повернути в каструлю, додати ягоди і цукор. Ще раз довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити 10 хв.
03
Розлити по келихах, дати охолонути і переставити в холодильник мінімум на 2 год.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)