
Горохове пюре
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Горох колотий
250 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст.л
Масло вершкове домашнє
40 г
Мускатний горіх Еко мелений 10г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Цибуля
2 шт.
Етапи приготування
01
Залийте горох 1 л води і варіть на середньому вогні протягом години.
02
Коли горох стане м'яким, розімніть його в пюре (найзручніше зробити це за допомогою блендера), підливаючи трохи води до потрібної консистенції
03
Додайте вершкове масло, посоліть і приправте мускатним горіхом за смаком.
04
Для подачі цибулю наріжте кільцями або півкільцями і підсмажте до золотистого кольору в розігрітій рослинній олії.
05
Розкладіть пюре по тарілках, прикрасьте кільцями смаженої цибулі (або беконом чи зеленню - на ваш вибір) і подавайте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)