Глінтвейн у мультиварці - Image

Глінтвейн у мультиварці

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Дуже смачний і завжди актуальний напій вперше почали варити ще в Стародавньому Римі. Тоді вино змішували з різними прянощами, але не варили. А робити це почали вже в часи середньовіччя. Напій і зараз актуальний в Австрії, Швейцарії, та й багатьох інших країнах. А особливо на різдвяних базарах і святах на відкритому повітрі. Завдяки тому, що вино за рецептурою потрібно нагрівати до 70 градусів, такий напій добре зігріває в зимові морози. У деяких країнах це традиційний напій на Хеллоуїн. Хоча багато хто варить і п'є його просто так. Саме слово "глінтвейн" (або "глювайн") з німецької перекладається "як палаюче, гаряче вино".

Продукти для рецепту

Вино Bastida Me Gusta червоне 0,75л
129.90

Вино Bastida Me Gusta червоне 0,75л

750 мл

Інгредієнти

Вино Bastida Me Gusta червоне 0,75л

750 мл.

Апельсин

1 шт.

Яблуко Джонапринц 70+

1 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

100 г.

Гвоздика Auchan 10г

3 шт.

Імбир Еко мелений 20г

2 г.

Кориця Еко мелена 20г

2 г.

Етапи приготування

01

У чашу мультиварки налити вино.

02

Додати цукор і фрукти, нарізані середніми кубиками. Останніми покласти спеції.

03

Вибрати режим «пароварка» або «мультиповар» і готувати 15 хвилин при температурі 70°С.

04

Дати напою настоятися 10-15 хвилин, процідити його через дрібне сито. Глінтвейн готовий до подачі на стіл!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Останні додані рецепти