
Смажена картопля в гірчиці, часнику і орегано
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
0,5 ст.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Часник
3 шт.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Орегано Auchan 20г
1 ст. л.
Цедра лимону Kotanyi 14г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Картопля фасована
1,5 кг.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 220°С. Два деко змастити олією.
02
У мисці змішати гірчицю, оливкову олію і вершкове масло, лимонний сік вилити, додати нарізаний часник, орегано, цедру і сіль. Перемішати всі інгредіенти. Додати нарізану картоплю, посипати перцем, ретельно перемішати і натерти картоплю сумішшю.
03
Викласти картоплю на деко, розподілити по поверхні. Готувати протягом 20 хвилин, після перемішати, готувати ще 25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)