
Французький буряковий салат
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
1 шт.
Грейпфрут
1 шт.
Сир козячий Entrepinares
50 г.
Горіх грецький ядро
50 г.
Цибуля червона
1 шт.
Салатник Листя порцеляна 15х7см 500мл
2 шт.
Сік Auchan рожевого грейпфрута натуральний 1л
2 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
1 ч. л.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно запекти буряк в духовці до повної готовності. Дати йому охолонути та порізати на маленькі квадратики. Потім очистити грейфрут від шкірки та також нарізати такими ж самими шматочками.
02
Нарізати козячий сир квадратиками та злегка подрібнити горіхи. Дрібно нарізати цибулю півкільцями та покласти сито і облити окропом. Замаринувати її в оцті з сіллю та цукром.
03
На дно глибокої тарілки покласти листя салату. Всі інгредієнти салату перемішати і заправити грейпфрутовим вінегретом: змішати сік грейфрута, оливкову олію та сіль, цукор, перець, оцет. Щільно закласти салат в салатне кільце та зверху прикрасити маринованою цибулею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)