
Французькі тости з карамелізованим бананом і кленовим сиропом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
1 ч. л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
30 г.
Банан
1 шт.
Булочка LaBrio Бріош 280г
4 шмат.
Сироп кленовий Naturata 250мл
20 мл.
Етапи приготування
01
Збити яйця з вершками і ваніллю.
02
Нагріти масло в сковорідці, коли масло нагріється занурити шматок булочки в яєчну суміш, покласти на сковорідку та обсмажити до золотистого кольору. Підсмажити всі шматки булки.
03
Потім потрібно карамелізувати банан, для цього в сковорідці розігріти масло з цукром і обсмажити невеликі шматочки бананів по 30 секунд з обох сторін.
04
Потім, покласти по 2 грінки на тарілку, зверху покласти карамелізований банан і побризкати кленовим сиропом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)