
Французький салат з рибкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Авокадо 500г
1 шт.
Помідори Чері мікс 300г
8 шт.
Горіхи Кедрові лущені
50 г.
Сир Zanetti твердий тертий мікс 32% 100г
5 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1,5 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Сіль для ванн Домашний доктор Натуральна морська 500г
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
4 ст. л.
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
1 ст. л.
Часник
1 зубчик
Етапи приготування
01
Рибу порізати на смужки, полити оливковою олією, лимонним соком. Посолити, поперчити і залишити на 20 хвилин маринуватися.
02
Для приготування соусу збити в блендері майонез, тертий сир (2 ст. л.), гірчицю, часник, пропущений через прес, сіль і перець.
03
Кедрові горішки посипати на сковороду (без олії) і обсмажити на слабкому вогні протягом приблизно 5 хвилин.
04
Авокадо очистити від шкірки і кісточки. Нарізати на шматочки. Чері порізати навпіл. Змішати авокадо, чері. Заправити соусом і ретельно перемішати.
05
Викласти на тарілки спочатку овочеву суміш, потім зверху посипати горішками, покласти шматочки риби (можна красиво скрутити) і посипати сиром, який залишився.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)