
Ароматний свинячий язик
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Язик свинячий
600 г.
Чебрець свіжий 50г
2 г.
Лист лавровий
2 шт.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл
за смаком
Етапи приготування
01
Свинячі язики вимити, помістити в киплячу воду, варити хвилин 5 і потім злити цю воду.
02
Помістити свинячі язики в нову чисту гарячу воду з лавровим листом, корнем імбиру, посолити воду і варити на середньому вогні 1,5 години.
03
Готові свинячі язики помістити в холодну воду на 1 хвилину, щоб було легше їх очистити від плівки.
04
Очищені язики нарізати на часточки завтовшки близько 5 мм.
05
Форму для запікання змастити вершковим або соняшниковим маслом і укласти в неї свинячі язики в кілька шарів один на інший, додати гілочки свіжого чебрецю. Зверху вкрити язики скибками вершкового масла і посипати сіллю. Помістити форму в духовку на 15 хвилин при 150°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)