
Рибний пиріг із креветками та картопляним пюре
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лосось шматок охолоджений
400 г.
Креветки 90/120
350 г.
Картопля фасована
700 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
600 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
300 г.
Цибуля порей
150 г.
Яйце перепелине 1шт
8 шт.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
150 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і зробити з картоплі пюре, додавши вершкове масло і молоко. Яйця відварити і очистити.
02
М'якоть лосося відокремити від кісток. Креветки відварити в підсоленій воді 3 хвилини. Цибулю-порей помити і нарізати кільцями. Форму змастити вершковим маслом. Сир натерти на дрібній тертці. Духовку розігріти до 190°C градусів.
03
Вершки трохи збити. Викласти лосось, креветки, яйця, цибулю, вершки, пюре. Зверху посипати сиром і поставити форму в духовку. Запікати близько 25-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)