
Риба в соусі зі шампанського
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сіль Єгипет
за смаком
Шампанське Delamotte Brut біле 12% 0,75л
300 мл.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
20 г.
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
700 г.
Огірки мариновані Aro 3л
100 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
50 мл.
Етапи приготування
01
Цибулю помити, просушити і дрібно нарізати. Рибу (філе) помити і нарізати на порційні шматки. У сковороду налити шампанське і довести до кипіння. Додати сіль, зелену цибулю та рибне філе. Знову довести до кипіння, включити маленький вогонь, накрити кришкою і тушкувати близько 5-7 хвилин.
02
Огірок нарізати скибочками. Додати до риби і тушкувати ще 5-7 хвилин. Рибу дістати зі сковороди, розкласти на тарілки, а соус продовжувати тушкувати на сильному вогні, поки об'єм не зменшиться в 2-2,5 рази.
03
Вимкнути вогонь і додати до соусу вершки. Добре перемішати соус і подрібнити блендером до однорідного стану. Полити рибу соусом і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)