
Баклажанні котлети з сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани фасовані
1 шт.
Перець Каппа солодкий
1 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Сухарі панірувальні
2 ст. л.
Сир твердий Грана Падано 32%
20 г.
Часник
1 зубчик
Перець чилі червоний
1 щіпка
Орегано Auchan 20г
1 щіпка
Сіль Єгипет
1 щіпка
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Борошно 7 1кг
за смаком
Етапи приготування
01
Баклажан і перець запекти в духовці при 200°C протягом 25 хвилин. Відкласти овочі в миску і закрити плівкою. Охолодити і очистити від шкірки.
02
Часник подрібнити. Очищений від шкірки перець дрібно нарубати, посолити і змішати з чилі, орегано і часником, додавши масло.
03
Очищені від шкірки баклажани подрібнити в блендері. До м'якоті додати панірувальні сухарі, яйце і сир. Посолити і ретельно перемішати.
04
Розділити баклажанну масу на 6 частин, кожну розплющити, покласти в середину начинку з перцю і зліпити в котлетку.
05
Обваляти котлетки в борошні і обсмажити до рум'яної скоринки в оливковій олії.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)