
Цвітна капуста зі свининою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
600 г.
Капуста цвітна
1 качан
Сметана ХМЗ 20%
100 г.
Часник
1 шт.
Сир твердий Грана Падано 32%
50 г.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Розпочати приготування страви з капусти: цвітний овоч помити і розділити на суцвіття. Помістити в киплячу воду і варити 10 хвилин. Готову капусту перекласти в посудину. Додати сметану і дрібно нашаткований часник. Посолити і перемішати.
02
Свинину нарізати на великі шматочки. Посолити, зробити надрізи і обсмажити. Готове м'ясо викласти в змащену вершковим маслом форму. Поперчити, накрити фольгою і готувати в розігрітій до 200°C духовці 20 хвилин.
03
Після того, як свинина буде готова, звільнити її від фольги. Викласти зверху цвітну капусту. Додати сметану, присипати тертим сиром і поставити запікати ще на хвилин 15-20, але вже при температурі 220°C, а то і 250ºС.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)